VIGSELRINGAR OCH BRöLLOPSRINGAR Bröllop

Annika Bertilsdotter Guldsmed AB

Jag är guldsmed och tillverkar vigselringar i Gamla stan i Stockholm. Du kan titta på bilder på hemsidan och sen komma i...

  •  Reviews : 0 / Erbjudande : 0
Vigselringar och bröllopsringar

Hedbergs Guld & Silver

På Hedbergs Guld finns allt du behöver inom guld, silver och diamanter – fast till ett lägre pris! I vårt breda so...

  •  Reviews : 0 / Erbjudande : 0
Vigselringar och bröllopsringar

MF Stockholm – Mona Fällberg

Ringar gjorda med kärlek och kvalitet i hjärtat av Stockholm. I 20 år har jag nu jobbat som formgivare, guld och silvers...

  •  Reviews : 0 / Erbjudande : 0
Vigselringar och bröllopsringar

Atelier Ajour

Guldsmed som formger o tillverkar vigselringar, förlovningsringar och smycken.

  •  Reviews : 0 / Erbjudande : 0
Vigselringar och bröllopsringar

Hitta vigselringar och smycken till bröllopet. I vår inköpsguide hittar du hundratals företag som är specialiserade på bröllop!

Att välja bröllopsringar

Att välja bröllopsringar kan vara en av de allra mest knepiga uppgifterna blivande äkta makar har. Det finns nämligen en hel del att tänka på innan man slutligen betalar ringarna och gör sig redo för bröllopet. Att välja vigselsring är inte riktigt så enkelt som att bara välja ut de ringar som är vackrast. Här är fyra saker att tänka på när du väljer bröllopsring.

Ringen bör matcha förlovningsringen

Det finns egentligen inga etikettsregler som styr hur vigselringen ska harmoniera med förlovningsringen, men det blir så mycket finare om ringarna matchar varandra. Att kika på lite speciellt är bredden på ringarna samt material och färg.

Ringen bör matcha partnerns ring

När det gäller harmonin mellan brudgummens och brudens ringar är etiketten att ringarna bör vara av samma färg. Det betyder dock inte att ringarna måste vara tillverkade av samma material. Det går alldeles utmärkt, enligt etiketten, att bära en ring i vitt guld tillsammans med en ring i platina. Materialen skiljer sig, men färgen är ju densamma.

Var noga med passformen

Det är inte många ringar som är utformade på ett sätt som gör dem obekväma, men till exempel är det givet att en allt för bred ring kan vara lite otymplig på en hand med smala och korta fingrar. Grundregeln är att smala ringar är bäst för smala händer medan breda ringar passar bäst på breda händer.

Välj en ring som du älskar

Slutligen, är det givetvis så att du ska välja en bröllopsring som du verkligen tycker om. Din förhoppning är ju att du ska bära ringen resten av livet och då är det viktigt att du verkligen känner för ringen. Etikett kan vara viktigt för vissa, men de egna preferenserna väger självklart tyngre när det handlar om ringar man ska bära resten av livet.

Annonsera med ert företag på Bröllopssidan