BRöLLOPSMUSIK & UNDERHåLLNING MED DJ, BAND OCH TRUBADURER Bröllop

DJ Hessler

Söker ni Discjockey till ert bröllop på västkusten? Då behöver ni inte leta längre! Med nästan 30år i branschen och med ...

  •  Reviews : 0 / Erbjudande : 0
Bröllopsmusik & underhållning med DJ, band och trubadurer

Fredbergs Orkester

Hej! Vi är Fredbergs Orkester. Vi är ett jazzinfluerat band med moderna inslag som ofta spelar på bröllop & andra ti...

  •  Reviews : 0 / Erbjudande : 0
Bröllopsmusik & underhållning med DJ, band och trubadurer

Andi Joseph

(Party-trubadur) One-man-band från Australien, bosatt i Lund. Allt från mingelmusik till akustisk rock. Jag har en lång ...

  •  Reviews : 0 / Erbjudande : 0
Bröllopsmusik & underhållning med DJ, band och trubadurer

Fixa bröllopsmusik med DJ, trubadurer och band

Hur bra spotifylista man än lyssnar på, så blir det aldrig samma sak som att lyssna på musik live eller med en medryckande DJ i spetsen. Ta gärna chansen inför bröllopet att studera de många musikval som finns till er bröllopsfest.

Till dans eller underhållning

Även om man inte dansar är musik ett välkommet inslag på alla fester. Man kan sitta ner och njuta av skön musik, likväl som man kan roas av alla andra som dansar. Att titta på ett band som spelar är fascinerande, och att dansa till ett levande band är än mer spännande.

Vill man inte ha en ensam trubadur eller ett rutinerat band, utan istället hålla sig till den dansvänliga discomusiken eller liknande, så varför inte hyra in en DJ. En duktig DJ får fart på dansgolvet och ser till att hålla gästernas humör på topp.

Risken med inspelade listor

Risken att förlita sig på inspelade musiklistor är att alltför mångas musiksmak kommer till tals. Många som tar ansvar för musiken vill hellre lyssna på en låt de själv känner nostalgi och känslor för, än en låt som är det senaste inom dansvärlden och som får er att minnas just den här låten, till just den här bröllopsfesten.

Med en DJ, trubadur eller ett liveband blir musiken mer levande och mer personlig. Det blir med största sannolikhet inte samma musik som ni alltid lyssnar på till vardags. Men å andra sidan blir det ytterst sällan ett tomt dansgolv.

Leta rekommendationer och lyssna

Innan ni bokar en DJ, trubadur eller ett band, så lyssna vad tidigare uppdragsgivare har sagt. Finns det referenser? Och finns det musik från dessa att lyssna på på nätet? Be om exempel på musiktitlar, så ni inte blir överraskade av en genre ni inte alls tänkt er.

Hitta dj, band, solister, trubadurer, m.m. till bröllopet. I vår inköpsguide hittar du hundratals företag som är specialiserade på bröllop!

Annonsera med ert företag på Bröllopssidan