Dekorationsidéer till bröllopsmottagningen

dekorationer mottagning
Aug 12 2011

Dekorationsidéer till bröllopsmottagningen

Utsmyckningen på mottagningen är inte alltid så lätt. Kanske har ni extravagant smak eller en mer diskret stil, oavsett vad det är kommer några tips och idéer på dekorationer.

Traditionellt

Utgå från traditionella idéer och gör dem moderna. Varför inte anlita en ballongartist, som kan skapa riktigt unika och moderna dekorationer i ert bröllops färger. En mycket traditionell men ändå effektfull dekoration är den klassiska draperingen, som du kan vara säker på skapar effekt och verkligt skådespel. Ni kan även dekorera den enklaste stol med vackert tyg och rosetter för att få det att fungera som en del av hela rummets dekoration.

Roligt

Varför inte lägga till lite bling till er bröllopsmottagning genom hänga strängar med kristaller utefter väggarna. Ett annat sätt att dekorera er mottagning som gör att hela dagen känns mer komplett, är att ha en isskulptur som bubblar upp och som också serverar era gäster shots. Mycket dramatiskt och väldigt roligt. I samma anda kan man ha en chokladfontän.

Budget

Om ni inte har en enorm budget, se till att vara kreativa med era bordsdekorationer. Ett enkelt men effektivt sätt är att sätta spraymålade kvistar i vaser med färgade stenar. Servetter är ett bra sätt att göra en stilig bordsdekoration. Av denna anledning kan det vara värt att betala för stärkta tygservetter och göra en kreativ vikning.

Fotokonst

Ett bra sätt att dekorera och göra bröllopsmottagningen personlig är att sätta upp foton på båda familjerna. Tänk nostalgiskt och sätt upp svartvita bröllopsfoton från tidigare generationer.

Belysning

Belysningen kan bli väldigt effektfull om den är väl genomtänkt. Bra idéer inkluderar ett ganska svagt takljus för att få känslan av ljus från stjärnor, eller ljus som tonar in och ut, eller färgade lampor för ett diskret skimmer.

Dekorationer, Festen, Middag