Annonsering

Annonsering i Inköpsguiden

inkopsguide

Inköpsguiden innehåller företag som erbjuder brudpar och bröllopsgäster produkter och tjänster inför bröllopet. Inköpsguiden är användarvänlig med möjlighet till både kartsök och filtering på ort eller kategori, så besökarna lätt hittar det dem söker!

Vad ingår i annonsen?

I en annons kan ni lägga in följande:

  • Beskrivande text
  • Kontaktuppgifter (hemsida, e-post, telefon, adress)
  • Logga
  • Bildgalleri
  • Video (youtube eller vimeo)
  • Erbjudande

Annonsexempel: Kenzan Tours & Sundby Gård.

Plus-annons
Om man väljer en ”Plus”-annons. så visas annonsen även på förstasidan och i högerkolumnen på sidan om bröllopsmässor och bröllopsbloggen. 5 annonser visas åt gången och max 15 företag kan vara plusannonsörer.

Priser

  • Standard: 1 995 kr/år (exkl moms)
  • Plus: 3 995 kr/år (exkl moms)

Om Bröllopssidan

Bröllopssidan lanserades 2004 och är en av de ledande bröllopsportalerna i Sverige. Här får tiotusental blivande brudpar och bröllopsgäster tips och hjälp inför bröllopet varje månad. Bröllopssidan har en responsiv design och fungerar på alla olika enheter.

Vi har lagt fokus på Inköpsguiden, så besökarna lätt ska kunna hitta företag som kan hjälpa dem med sitt bröllop, men vi har även en välbesökt blogg med över 150 artiklar med tips och information inför bröllopet.

Bröllopssidan drivs av Creamfile AB som utvecklar och förvaltar webbplatser.

Villkor

Dessa villkor gäller när ett företag (Företaget) registrerar och medverkar i Bröllopssidans Inköpsguide (Bröllopssidan). Bröllopssidan drivs av företaget Creamfile AB.

Allmänt
Företaget måste ha en inriktning relaterad till bröllop eller närliggande produkter.

Annonseringen publiceras och löper tillsvidare från och med att Bröllopssidan godkänt Företagets registrering. Bröllopssidan förbehåller sig rätten att neka att registrera företag som Bröllopssidan inte anser passa in och ta bort företag som ej följer svenska lagar eller bryter mot villkoren.

Registrerad information
Företaget kan kostnadsfritt få sin annonsinformation uppdaterad genom att ny information skickas via mail till Bröllopssidan. Det är Företagets ansvar att se till att alla uppgifter är riktiga. Bröllopssidan tar inte ansvar för inaktuella eller felaktiga uppgifter.

All registrerad information ska spegla Företaget och vara anpassad till Bröllopssidans besökare (blivande brudpar och bröllopsgäster). Företaget får ligga med i de kategorier och orter som är för Företaget relevanta. Det ska tydligt framgå att Företaget tillhandahåller produkter i registrerade kategorier.

Bröllopssidan förbehåller sig rätten att redigera oriktig information samt ta bort Företagets annons vid upprepat missbruk från Företaget.

Om Företagets hemsida ligger nere under en längre tid eller upphör, har Bröllopssidan rätt att ta bort länken till hemsidan i företagspresentationen. Bröllopssidan kommer då informera detta till Företaget via den lämnade kontaktmailen.

Abonnemang
Abonnemanget löper årsvis från och med första publiceringsdagen och betalas årsvis i förskott. Efter kontroll av uppgiftslämnare och registrering fakturerar Bröllopssidan Företaget på 30 dagar netto.

Förlängning
När det återstår ca: 15 dagar av företagets annonseringsperiod, kommer Bröllopssidan att påminna Företaget på den angivna kontaktmailen att annonsen är på väg att förnyas. Företaget kan då ta ställning till om Företaget vill avsluta sin annonsering eller ändra annonspaket. Vid uteblivet svar, förlängs annonseringen med ytterligare ett år. Företaget kan när som helst under pågående annonseringsperiod meddela att Företaget inte vill förlänga sin annonsering.

Påminnelse och Inkasso
Vid skriftlig betalningspåminnelse debiteras påminnelseavgift f. n. 50 kr. Överlämnas fordran för inkassering tillkommer lagstadgade inkassokostnader.

Beställ annons!

Annonsuppgifter

Annonstyp *

Företagsnamn *

Kategori(er) *

Ort(er) *

Adress

Telefon

E-post

Hemsida

Beskrivande text *

Eventuellt Erbjudande

Video (Youtube eller Vimeo)

Logga (400x219 px. Vi justerar om filen har fel format)

(Eventuella bilder till bildgalleri skickas in efter beställning.)

Faktureringsuppgifter

Företagsnamn *

Adress *

Org.nr *

Kontaktperson *

E-post, kontaktperson *

Godkänn villkor *